Dermapen – savremena primena

Kako bi u našoj koži došlo do što bolje sinteze kolagena, i ona što duže ostala lepa, jedra i zategnuta, podvrgavamo se raznim estetskim tretmanima, od sve aktuelnijih lasera, filera… pa do primene raznih krema, seruma i losiona. Sada, ovo možete postići i uz pomoć Dermapen-a.

Ono što Dermapen aparat svrstava u sam vrh anti-age metoda 21.veka je mogućnost podešavanja dubine prodiranja iglice okretanjem točkića na vrhu aparata. Ovom procedurom stimuliše se proizvodnja kolagena i omogućava se veća absorpcija aktivnih supstanci.

Korišćenjem Dermapena se omogućava lifting lica i otklanjanje bora, smanjenje pora  i poboljšava izgled kože već posle prvog tretmana. Procedura je nova, jednostavna i sigurna. Da bi bila potpuno bezbolna savetuje se primena kreme koja u sebi ima anestetik.

Najbolji rezultati vide se na koži sa ožiljcima od akni, dubokim pušačkim borama kao i na strijama.

U zavisnosti od vrste tretmana oporavak kože varira od nula pa do najviše četiri dana.

Lagani tretman će odmah pokazati rezultate u vidu blistave kože, dok je kod dubljih tretmana za potpune efekte potrebno da prođe i do 3 meseca.

Nega posle tretmana

Preporuka je da se noću nanosi hidratantni krem sa ceramidima ili laktobionskom kiselinom a najbolji efekti kada je u pitanju podmlađivanje kože ostvaruje se nanošenjem Skin Medica TNS Recovery Complex-a.

Ovaj gel sadrži mikstura od preko 110 stabilnih faktora rasta i citokina koji su od esencijalnog značaja za obnovu i rast ćelija. Faktori rasta su takodje odgovorni za stvaranje novog kolagena i elastina u koži.

Nanošenjem TNS Recovery Complex-a na kožu nakon procedure sa Dermapenom pojačavaju se efekti samog tretmana i omogućava se veća absorpcija aktivnih supstanci koje potpomažu podmlađivanje.

U dogovoru sa dermatologom i problemom koji se rešava, savetuje se uzimanje i  drugih preparata koji potenciraju i naglašavaju efekat samog tretmana sa željom i mogućnošću da se problem što pre reši.