Centar je sertifikovan za mnogobrojne vrste usluga i tretmana. Tretmani su uskladeni prema tipu i stanju kože, a zahvaljujući naprednoj tehnologiji, iritacija nakon tretmana je svedena na minimum.

– Medicinsko higijenski (aknozna i problematična koža)
– Enzimski tretmani
– Regenerativni i energetski tretman oko očiju
– Tretmani liftinga i anti age program
– Biološki tretmani lica – lice, vrat i dekolte
– Mikrodermoabrazija
– Hemijski pilinzi maseoestetic, Skin medica i SkinTech, Neostrata,dr Murad voćne kiseline,
– Tretmani tela (mansne naslage,ceclulit ,pilinzi tela,radiotalasni tretmani i kavitacija)
– Detokskidacioni i tremoaktivni tretmani,
– Lečenje i tretmani kože lica i tela masne kože sa aknama, smanjvanje ožiljaka strija, izbeljivanje hiperpigmentacija, stimulacija fibroblasta, redukcija bora, regeneracija kože.
– Dermaroler i uklanjanje strija, ožiljaka, stimulacija rasta dlake
– Midicinski pedikir i estetski manikir
– Masaže lica i tela
– Depilacija

Tretmani lica

Higijenski tretman

Za optimalnu negu poreporučuje se po jedanput u svakom godišnjem dobu, a minimalno dva puta godišnje uz odabir preparata koji odgovaraju tipu i stanju kože. Sastoji se od pripreme kože za rad, masaže (ako ne postoje akne i ako je osoba iznad 25 godina), otvaranje pora vapozonom ili termo maskom, čišćenja komedona, piling i lekovita desifinkcijuća smirujuća maska.
Sam proces rada traje oko sat i 15 min do 2 sata.

Poseban osvrt se daje na mlade osobe u adolescentskom dobu (pubertetske akne, masna seboreična koža, mnoštvo komedona) gde se može početi sa negom već od 14 – 15 god, odnosno kada potreba za to zahteva.
Svi su preparati prirodni, prilagodjeni mladoj koži, biljno – mineralnog porekla i medicinski provereni.

Pregled kože kao i saveti za dalju negu su besplatni. Tretmane radi diplomirani kozmetolog.

Tretman lica – Kompletan

Tretira se lice, vrat, dekolte, kao i predeo oko očiju. Priprema kože za tretman, intenzivna masaža, čišćenje komedona, dezinfekcija, piling, umirujuća maska, hidratišuća ili lifting… posebno maske za dekolte i predeo oko očiju a zavisi od godina i stanja kože klijenta. U ovom kompletnom tretmanu se dobija sve što je koži potrebno.
Vreme trajanja 2 – 2.30 min.

AHA tretman – Voćne kiseline

Glikolne ili voćne kiselsine imaju za cilj da poboljšaju strukturu kože, ubrzaju metabolizam ćelija, regulišu lučenje sebuma, skupljaju pore, deluju na ublažavanje bora, kao i na ublažavanje već postojećih, Izbeljivanje fleka ili pigmentnih mrlja na koži, regulišu Ph faktor kože i jako pomažu u lečenju početnih stadijuma akni.
Kontraindikacije su samo akutni stadijum akni i sunčanje – bilo solarijum ili prirodno sunce jer koža postaje foto senzibilna par dana posle tretmana.
Za rešavanje nekog problema na primer, akne, masna ili suva koža, fleke i drugo… preporučuje se serija od 6 tretmana (jedan do dva nedeljno). Rezultati su vidljivi već posle prvog tretmana.
Posle tretmana koža je prosvetljena, glatka, i zategnuta, blago rumena zbog ubrzane cirkulacije i nema nuspojava. Tretman se može raditi već od 15-te godine i preporučuje se kako ženskom polu tako i muškarcima.
Vreme trajanja tretmana je oko sat vremena.

Fito piling

Svi sastojci fitopilinga su prirodni, biološki aktivni preparati. Fitopiling ne samo da izaziva brzo ljuštenje površinskog sloja kože nego i aktivno utiče na normalizaciju metabolizma kože, obnavljanju turgora (elastičnost), i zategnutosti kože. Biološko delovanje pilinga se ostvaruje putem poboljšanja metabolizma tkiva. Za razliku od drugih vrsta pilinga fitopiling ima produženo delovanje što znači da se već posle dva, tri tretmana vidi veće poboljšanje kože.
Indikacija:
Hiperkeratoza
Akne
Masna koža sa proširenim porama
Ožiljci kao posledica akni
Hiper pigmentacija
Profilaktika starenja kože

Dermaroler

Male sprave sa kružnim diskom na čijoj se površini nalaze STERILNE iglice različitih dužina (0,25 mm, 0.5 mm, 1.0 mm, 1,5 mm, 2mm). Prelazeći preko kože, uz odgovarajući pritisak i u različitim pravcima, iglice prave MIKROKANALE kroz koje aktivne supstance brže i lakše prodiru u dublje slojeve kože.

Mikropovrede iglicama takođe podstiču fibroblaste na sintezu kolagena produkcijom faktora rasta fibroblasta (FGF), a novosintetisana mreža vlakana je odgovorna za lifting efekat – blago zatezanje lica.

Indikacije

+ Bore
+ Ožiljci od akni
+ Strije
+ Lifting
+ Tonus kože
+ Celulit
+ Opadanje kose

U zavisnosti od indikacije, koriste se roleri odgovarajuće dužine iglica, kao i mezoterapijski kokteli određenog sastava.

Masaža lica

Priprema kože za masažu, dezinfekcija, po potrebi piling, i intenzivna masaža u trajanju oko 35 minuta, a na kraju odgovarajuća krema.
Vreme trajanja tretmana je oko 50 min

Farbanje obrva i trepavica

Obavlja se specijalnim bojama za oči sa malim procentom kiselina apsolutno neškodljivim za oči, ne izazivaju alergiju i mogu se kontinuirao koristiti neograničeno dugo.

Koriste se austrijske i nemačke boje dr.Pauli i Augenblick. Posle tretmana obrve i trepavice su izrazajnije , dlaka sjajnija i izgled lepsi . Uspesno prekriva i sede dlake. Idealna zamena za maskaru posebno u letnjim mesecima. Nijense su od svetlo smedjih do crnih i za trepavice plavetno crna.